
Kung Flu
Riv opp grønnsaker og fres dem i olivenolje eller smør i 2 minutter. Hell over Chicken Bone Broth og kok på lav varme i 10 minutter. Skvis i litt sitron og smak til med salt. Bruk stavmikser og mos grønnsakene til suppen er helt glatt. Spis denne suppen så du holder deg frisk.
Slik gjør du
Riv opp grønnsaker og fres dem i olivenolje eller smør i 2 minutter. Hell over kyllingkraften og kok på lav varme i 10 minutter. Skvis i litt sitron og smak til med salt. Bruk stavmikser og mos grønnsakene til suppen er helt glatt. Spis denne suppen så du holder deg frisk.
DETTE TRENGER DU
10 g ingefær
½ stk løk
2 fedd hvitløk
2 stk selleristang
½ gulrot
1 ts gurkemeie malt
3 ss olivenolje/smør
5 dl Chicken Bone Broth
2 ss sitronsaft
1 cm chili/tørket chili