Bestill Verdens beste drikkekraft Til nettbutikk

Skap spennende smaksopplevelser med vår Bone Broth

Vår høykvalitets Bone Broth kan varmes og drikkes som den er, men det er enkelt å forsterke smaken og komponere nye smaksopplevelser. Prøv deg frem med ulike smakstilsetninger og lag din egen favorittdrikk. Les mer

Langtidskokt kvalitetskraft, den perfekte gave!

Langtidskokt drikkekraft fra The Broth Company er edle dråper og perfekt som vert- og vertinnegave, gave til en venn eller andre som fortjener en oppmerksomhet. Den passer like godt for matentusiasten som den sunnhetsfoksuserte, for den som elsker å kokkelere og eksperimentere, og den som vil bruke minst mulig tid på matlaging og ønsker sunne, næringsrike produkter som er klare til bruk.

Velg fritt mellom kollagen- og proteinrik bone broth og nydelig, aromatisk og vitaminrik vegetarkraft. De har ernæringsmessige fordeler og egenskaper av ulike slag, begge kan både drikkes og smakssettes, og passer også ypperlig som base og tilsetning i mat. Produktene har en naturlig mild kraftsmak og er ikke tilsatt smaksforsterkere, noe som gjør dem ekstra anvendelige. Eventuell smakforsterkning er det bedre å gjøre selv, alt etter behov og hva man foretrekker der og da.

Når du gir bort kraft fra The Broth Company gir du bort høykvalitetsprodukter utviklet av noen av Norges beste kokker, og produsert i et norsk, moderne kraftkokeri. Kraften lages av friskt, renset vann, ferske kjøttfulle ben fra sunne norske dyr, friske, aromatiske grønnsaker og urter, som kokes i 10-12 timer, filtreres og tappes kokende fersk (130°C) på aseptisk emballasje av resirkulerbar FSC-godkjent kartong. Vi garanterer at kraft du mottar fra oss har en holdbarhet på minst 12 måneder frem i tid, uten bruk av konserveringsmidler. Tips til smaksetting får du med i forsendelsen.

+ Les mer
- Les mindre

Øyvind Hjelle, anerkjent kokk og vår matfaglig ansvarlige

Øyvind Hjelle er matansvarlig i The Broth Company. Selv nøyer Øyvind seg med å si at han har jobbet med nesa ned i gryter fra all verdens kjøkken i over 30 år, men vi tenker at det er betryggende for kunder og potensielle kunder å vite at han ikke er hvem som helst i matverdenen.

I 2017 mottok Øyvind Kokkenes kokk-prisen, som er en heders-/bransjepris til kokker, fra kokker. Han har jobbet som kokk i flere av Oslos beste restauranter og var blant annet i en årrekke kjøkkensjef på den sagnomsuste restauranten Palace Grill på Solli Plass. Han var også med å starte Kulinarisk Akademi, der han arbeidet som matfaglig konsulent samtidig som han etablerte seg som matskribent for en rekke riksdekkende aviser. I tillegg til å være en kjent matskribent er han også kjent som kokk i flere matprogrammer.

Hos oss jobber Øyvind med produktutvikling, svarer på matfaglige spørsmål og viser oss hvordan drikkekraft enkelt kan smaksettes til store smaksopplevelser.

+ Les mer
- Les mindre

Tilberedning

Vår Bone Broth kan drikkes uten oppvarming, men de fleste synes den smaker best når den er varm. Den trenger ikke å koke, bare varm opp til foretrukket drikketemperatur. Hvis du bruker smakstilsetninger tilsettes de ved oppvarming og trekkes på ca 80°C i 4-12 minutter. Jo lengre de trekker, desto mer smak setter de. Prøv deg fram.