Oppdag hvordan langtidskokt kraft kan løfte en rett fra god til uforglemmelig !
Elisabeth Le, kokebokforfatter og populær matblogger, lager sin populære Lad Na aller best med vår Beef Bone Broth Recovery. En ekstra næringsrik oksekraft, som tilfører dyp umami, kompleksitet og fylde til retten.
I asiatisk mat handler mye om kraft. Kraft skal ikke bare tilføre smak, men gi næring som både er styrkende og beroligende for kropp og sinn. Å koke en slik kraft krever god tid og tålmodighet. Det trenger du ikke med Recovery oksekraft. Den har allerede vært gjennom en 17-timers kokeprosess, er proppfull av næring, og ferdig til bruk. Med denne rene, naturlige kraften kan du lage velsmakende asiatisk mat fra bunnen av, uten at du må starte helt fra begynnelsen.
I samarbeid med Alt_asiatisk (Elisabeth Le)
Prøv noen av Elisabeths smakfulle oppskrifter
Fordeler med vår langtidskokte kraft
Bestill kraftene fra oppskriftene
Beef Sensitive
Medium.
Ren, mild kjøttaroma.
Mild smak av kjøtt og bein med lavt saltinnslag.
Fyldig og rund; umamirik med lang ettersmak.
Lys, gyllen og fyldig.
Chicken Bone Broth
Mild.
Mild kylling med ren, fin duft av urter og grønnsaker.
Delikat, balansert smak av kylling og grønnsaker; lett sødme fra grønnsaker og lavt saltinnslag. Moderat umamipreg.
Slank til medium fylde med ren ettersmak.
Klar, lys gyllen og middels fyldig.
Beef recovery
Kraftig.
Konsentrert okse med preg av rosmarin og svart pepper.
Svært umamirik kjøttsmak med løk, svart pepper og rosmarin; innslag av syre og sødme.
Svært fyldig med rik kollagen-/gelatinfølelse; urtepreg, balansert syre og lett bitterhet.
Lys brun, uklar og fyldig.
Lanseres snart: Chicken Sensitive
Mild.
Ren, mild kjøttaroma.
Mild smak av kjøtt og bein med lavt saltinnslag.
God og rund; umamirik med ettersmak.
Lys, gyllen og fyldig.