Kvalitet som nykokt
Vår næringsrike, velsmakende kraft er et resultat av topp råvarer, gode oppskrifter, kokkefaglige prinsipper, langtidskoking og et norsk kraftkokeri i verdenstoppen. Kraftoppskriftene er utviklet av den anerkjente kokken Øyvind Hjelle.
Vi benytter ferske kjøttfulle kraftbein og oksehaler fra sunne norske dyr, kjøttfulle kyllingskrog fra norsk kylling, og ferske, kortreiste kvalitetsgrønnsaker og aromatiske urter.
Før alt går i kjelen for langtidskoking, stekes råvarene (bortsett fra urter) gyllenbrune i stekeovn. Deretter bruker vi en egenutviklet kokeprosess, som gjør kraften klar og ren, proppfull av god næring, og like velegnet til bruk i matlaging som til velgjørende drikke.
Grønnsakskraften langtidskoker i 7 timer for å oppnå optimal smak og næringsinnhold. For bone broth tar hele kokeprosessen 17 timer. En stor del av prosessen er langtidskoking under trykk i kjele med et tett tilsluttet lokk, og stabil temperatur på 104°C. Koking under trykk frigjør mer næring.
Etter filtrering gis en rask temperatursving til 135°C før den nykokte kraften tappes i miljøvennlig FSC-godkjent, aseptisk kartong. På denne måten beholdes kraftens førsteklasses kvalitet i lang tid, uten bruk av konserveringsmidler.
Du kan stole på at all kraft du mottar fra oss er produsert under optimale forhold fra begynnelse til slutt, og alltid holder samme høye kvalitet. Våre produkter er naturlige, rene og råvarebaserte. Vi benytter kun kvalitetskontrollerte naturlige ingredienser, og ingen ekstrakter eller kunstige tilsetningsstoffer. Kraftene er glutenfri, laktosefri og fri for GMO. Grønnsakskraften er vegansk.
Vi garanterer at fra tidspunktet du mottar kraften fra oss, er den minst holdbar i 16 måneder (Best før-datostempel) i uåpnet kartong. Uåpnet kartong kan lagres i romtemperatur, mens etter åpning må kraften oppbevares i kjøleskap og er holdbar i inntil 3–4 dager.