
Creamy Thai Chicken Soup
Slik gjør du
Varm olje i en stor kjele over middels varme og tilsett løk og paprika. Kok i et minutt før du rører inn karripastaen. Kok deretter i et minutt eller til det dufter som himmelsk thai kyllingsuppe. Tilsett Chicken Bone Broth (kyllingkraft). Bland maisennamelet med en ss kokosmelk og tilsett dette i suppen. Tilsett resten av kokosmelken og thai fiskesausen og kok i et minutt. Bruk en stavmikser og miks suppen glatt. Deretter tilsetter du stekte kyllingskiver, zucchini og erter. Varm suppen. Pynt med cashewnøtter, tynne skiver vårløk og urter.
DETTE TRENGER DU TIL TO PORSJONER
1 ss olje
1 kyllingbrystfilet, i tynne stekte skiver
1 middels løk, finhakket
1 middels rød paprika, i tynne skiver
2 ss thai rød karripasta
5 dl Chicken Bone Broth
1 ss maisennamel
1 boks kokosmelk, 375ml
1 ss fiskesaus
2 dl revet zucchini
1 dl frosne erter