Gazpacho med Kyllingkraft

Gazpacho

Slik gjør du

Gazpacho med Chicken Bone Broth. En skikkelig supersuppe, full av smak, vitaminer, antikosidanter, proteiner, kollagen og gelatin. Gelatinet i kraften gir også gazpachoen mykere tekstur og mer fylde.

DETTE TRENGER DU
1 skive lyst brød
2,5 dl Chicken Bone Broth
500 g modne plommetomater
½ stk agurk
1 stk paprika rød
½ stk cayenne chili. (valgfritt)
1 stk rødløk
2 fedd hvitløk
1 ss sherryeddik/rødvinseddik
4 ss god olivenolje
1 ss flaksalt (smak til)
1 ts svart nymalt pepper.
1 ts malt koriander (kan sløyfes for korianderhatere)

SLIK GJØR DU
Grovhakk alle grønnsakene og brødet. Kjør dette helt fint i en blender. Hell i Chicken Bone Broth til slutt og kjør i kun 5 sekunder slik at det blander seg godt uten at det blir mye luft i suppen. Server suppen iskald i en kopp eller suppeskål en fin sommerdag.