Oksekraft og kyllingkrat er perfekt til Glaze

Glaze til grillentusiasten

Glaze skaper en lekker blank overflate og fantastisk smak på kjøttet. Du kan også servere den som saus. Bruk Beef Bone Broth til rødt kjøtt, og Chicken Bone Broth til hvitt kjøtt.

Slik gjør du
  1. Bland ingrediensene i en liten kjele og varm opp på middels varme til glazen småkoker.
  2. Senk til svak varme og kok under omrøring (for å unngå at sukkeret blir brent) til blandingen er redusert til halvparten og har en sirupsaktig konsistens (vanligvis 10-15 minutter). Glazen skal være tykk nok til å feste seg til en skje, men ikke tykkere enn at den kan pensles på.
  3. Tilsett mer kraft hvis glazen blir for tykk, avkjøl.
  4. Vent til slutten av grilltiden før du pensler, slik at kjøttet får optimal glans og glazen ikke blir brent.
     
    Glaze er holdbar i flere dager i kjøleskap, hvis den lagres i en tett beholder.