
Havregrøt med Broth
Næringsrik frokostgrøt som raskt blir en familiefavoritt.
Kokt med kraft og melk for fylde og smak, og toppet med cottage cheese for en kremet finish. Proteiner fra broth, melk, cottage cheese og nøtter gir metthet som varer – perfekt for både små og store mager som trenger en god start på dagen. Bløtlegger du havregrynene over natten, går koketiden ekstra raskt.
Slik gjør du
1. Legg steelcut havre i vann kvelden før. La stå tildekket i kjøleskap.
2. Sil av vannet og ha havren i en tykkbunnet kjele.
3. Tilsett væske: 1/3 vann, 1/3 melk og 1/3 Chicken Broth og kok opp.
4. Skru ned varmen og la grøten småkoke i ca. 10 minutter.
5. Rør inn litt vanlig havregryn og la grøten koke videre i ca. 10 minutter til – eller til ønsket konsistens.
6. Rør inn en spiseskje cottage cheese per porsjon.
7. Server med kanel og sukker – eller bær og syltetøy. Topp med nøtter og chiafrø.