
Kremet kyllingsuppe
Kremet kyllingsuppe med Chicken Bone Broth
En rask og næringsrik suppe laget med vår smakfulle Chicken Bone Broth – helt uten grønnsakskutting eller lang koketid.
Slik gjør du
- Fjern skinnet. Stek kyllingen i airfryer, ovn eller trekk den direkte i kraften i 15–20 minutter til gjennomkokt.
- Riv kjøttet i biter. Bruk kraften videre om du har trukket kyllingen i den.
- Smelt smøret i en gryte på middels varme.
- Tilsett melet og rør godt i ca. 1 minutt.
- Spe gradvis med kyllingkraften under konstant røring.
- Tilsett fløten.
- Kok opp og la småkoke i 5–10 minutter til suppen tykner lett.
- Tilsett den revne kyllingen.
- Smak til med salt og pepper.
- Dryss over kajennepepper for en ekstra varmende effekt.
- Topp med finhakket persille om ønskelig.
- Server med ferskt brød eller rundstykker.