
Kremet kyllingsuppe med Chicken Bone Broth
2–3 porsjoner. Tid: Ca. 20–25 minutter. En rask og næringsrik suppe laget med vår smakfulle Chicken Bone Broth – helt uten grønnsakskutting eller lang koketid.
Slik gjør du
1. Tilbered kyllingen.
Fjern skinnet. Stek kyllingen i airfryer, ovn eller trekk den direkte i kraften i 15–20 minutter til gjennomkokt. Riv kjøttet i biter. Bruk kraften videre om du har trukket kyllingen i den.
2. Lag jevning.
Smelt smøret i en gryte på middels varme. Tilsett melet og rør godt i ca. 1 minutt.
3. Tilsett kraft og fløte
. Spe gradvis med kyllingkraften under konstant røring. Tilsett fløten. Kok opp og la småkoke i 5–10 minutter til suppen tykner lett.
4. Ha I kyllingen.
Tilsett den revne kyllingen. Smak til med salt og pepper. Dryss over kajennepepper for en ekstra varmende effekt.
5. Servering.
Topp med finhakket persille om ønskelig. Server med ferskt brød eller rundstykker.
DETTE TRENGER DU
• 0,5 liter Chicken Bone Broth
• 2 kyllinglår eller kyllingfileter (stekes eller trekkes)
• 50 g smør
• 40 g hvetemel
• 1,25 dl kremfløte
• En neve finhakket bladpersille (valgfritt)
• Salt og pepper etter smak
• Et dryss kajennepepper (valgfritt – for litt sting)