Kyllingsuppe Kremet

Kremet kyllingsuppe

Kremet kyllingsuppe med Chicken Bone Broth

En rask og næringsrik suppe laget med vår smakfulle Chicken Bone Broth – helt uten grønnsakskutting eller lang koketid.

 

Slik gjør du
  1. Fjern skinnet. Stek kyllingen i airfryer, ovn eller trekk den direkte i kraften i 15–20 minutter til gjennomkokt.
  2. Riv kjøttet i biter. Bruk kraften videre om du har trukket kyllingen i den.
  3. Smelt smøret i en gryte på middels varme.
  4. Tilsett melet og rør godt i ca. 1 minutt.
  5. Spe gradvis med kyllingkraften under konstant røring.
  6. Tilsett fløten.
  7. Kok opp og la småkoke i 5–10 minutter til suppen tykner lett.
  8. Tilsett den revne kyllingen.
  9. Smak til med salt og pepper.
  10. Dryss over kajennepepper for en ekstra varmende effekt.
  11. Topp med finhakket persille om ønskelig.
  12. Server med ferskt brød eller rundstykker.