
Kylling og Villris Suppe
Slik gjør du
Varm litt olje i en stor gryte på middels varme. Tilsett løk, gulrøtter og selleri. Stek til grønnsakene blir myke og løken er gyllen, ca. 5-7 minutter. Legg kyllingbrystene i gryten sammen med Chicken Bone Broth, villris, timian og laurbærblad. Smak til med salt og pepper etter behov.
Kok opp suppen, og skru deretter ned varmen for å la den småkoke. La suppen småkoke til risen er mør og kyllingen er gjennomkokt, ca. 40-45 minutter.
Ta ut kyllingbrystene og la dem avkjøles nok til at du kan håndtere dem. Riv kyllingen i små biter og returner den til gryten.
Fjern laurbærbladet fra gryten. Rør rundt i suppen, juster krydderet etter smak og nyt.
DETTE TRENGER DU TIL 2 PORSJONER
Ett kyllingbryst, skåret i biter
2,5 dl villris
1 liter Chicken Bone Broth (kyllingkraft)
2 gulrøtter, skrellet og skåret i skiver
2 selleristilker, skåret i biter
1 løk, hakket
1/2 ts tørket timian
1 laurbærblad
Salt og pepper etter smak