Bilde 1.3

Kyllingsuppe med motstandskraft

Proteinrik kyllingsuppe med krydder som lindrer når forkjølelsen er i anmarsj.

Med høsten kommer forkjølelse og virus. Denne kyllingsuppen gjør deg kampklar med forebyggende, varmende næring. Oppskriften er signert vår egen kokk, Øyvind Hjelle og det kjenner du på smaken. Hvitløk, gurkemeie, ingefær og chili gir en smakfull kombinasjon som tradisjonelt forbindes med lindring og antiinflammatoriske egenskaper. Velg klassisk Chicken Bone Broth for en mild og rund base, eller Chicken Bone Broth Recovery for mer smak, høyere proteininnhold og et aminosyreinnhold som inkluderer BCAA. Server rykende varm – topp gjerne med revet kylling for ekstra protein.

Slik gjør du
  1. Finhakk løk, hvitløk og chili og ingefær. Kutt gulrot og selleri i små biter
  2. Surr det i litt olje i et par minutter
  3. Hell over kyllingkraften, tilsett gurkemeie, kok opp og la småkoke i 10 minutter 
  4. Kjør suppen glatt med en stavmikser
  5. Tilsett sitronsaft og smak til med salt
  6. Server rykende varm – gjerne med frisk koriander og litt ekstra chili for den som vil