
Mandelpotetpuré
Slik gjør du
Mens mandelpotetene koker seg møre i vann med litt salt i, freser du finhakket løk i smør. Når løken er blitt blank, heller du i kyllingkraften og koker dette opp.
Mandelpotetene er som regel møre etter ca 15 minutters koketid. Når potetene er helt møre, heller du av vannet og moser potetene med en stapper eller visp i kjelen. Spe inn den varme kyllingkraften og sitronsaft under kraftig omrøring med visp, og smak til med salt og pepper. Ønsker du en litt løsere puré, tilsetter du mer kraft.
Anrett pureen med topping av knasende sprø mandelpotetchips og hakket gressløk eller persille, eller ristede, salte gresskarkjerner.
Spis og nyt!
DETTE TRENGER DU
400 g skrelte mandelpoteter
2 dl Chicken Bone Broth
50 g smør/olivenolje
1/2 finhakket løk
1 ss sitronsaft
Salt og pepper
Topping: sprø mandelpotetchips og hakket gressløk eller persille. Alternativt ristede salte gresskarkjerner.