
Pommes de Terre Rustiques
Slik gjør du
Pommes de terre rustiques og løk bakt i velsmakende kraft og smør. Perfekt garnityr til nær sagt all mat på middagsbordet i den kalde årstiden.
Skrell potetene og gi dem en «kækk» med bunnen av stekepannen. De skal bare sprekke opp litt, ikke knuses helt. Sprekken hjelper poteten å trekke til seg kraften under bakingen.
Stek potet, hvitløk og løk i smøret på lav varme i to minutter i en stekepanne som tåler en tur i ovnen. Hell på hvitvinen og kok opp. Trekk til side, hell på kraften og dryss over timiankvister. Sett hele stekepannen i ovnen på 180 grader i 20 minutter, ta ut og rull potetene rundt. Sett inn igjen og la den stå i 20 minutter til.
DETTE TRENGER DU TIL 4 PORSJONER
8 poteter
2 små løk
4 hvitløksfedd
50 g smør
6 kvister timian
3 dl Beef Bone Broth
0,5 dl hvitvin