Pommes de Terre Rustiques med oksekraft

Pommes de Terre Rustiques

Pommes de terre rustiques og løk bakt i velsmakende kraft og smør. Perfekt garnityr til nær sagt all mat på middagsbordet i den kalde årstiden.


Slik gjør du
  1. Skrell potetene og gi dem en «kækk» med bunnen av stekepannen.
  2. De skal bare sprekke opp litt, ikke knuses helt.
  3. Sprekken hjelper poteten å trekke til seg kraften under bakingen.
  4. Stek potet, hvitløk og løk i smøret på lav varme i to minutter i en stekepanne som tåler en tur i ovnen.
  5. Hell på hvitvinen og kok opp.
  6. Trekk til side, hell på kraften og dryss over timiankvister.
  7. Sett hele stekepannen i ovnen på 180 grader i 20 minutter, ta ut og rull potetene rundt.
  8. Sett inn igjen og la den stå i 20 minutter til.