Søtpotetsuppe med ingefær og sprøstekte kikerter
Kremet, krydret og proteinrik
Denne suppen kombinerer søtpotet, gulrot, chili og ingefær med Beef Bone Broth Recovery og kokosmelk – til en silkemyk og varmende rett. Toppet med sprøstekte kikerter og koriander gir den både crunch og karakter.
Slik gjør du
- Skrell og kutt opp søtpotet, gulrot, løk, hvitløk, ingefær og chili i biter.
- Fres alt i litt olje i en stor kjele til det dufter godt.
- Tilsett Beef Bone Broth Recovery og kokosmelk, og kok til grønnsakene er helt møre.
- Tilsett limesaft og litt salt, og kjør suppen helt glatt med stavmikser eller blender.
- Server med sprøstekte kikerter og hakket koriander på toppen.
- Skyll 200 g kikerter (fra kartong) og la dem renne godt av, gjerne på kjøkkenpapir.
- Varm olje i en panne og stek kikertene til de begynner å få en fin skorpe.
- Tilsett knust hvitløk, salt, chiliflak og spisskummen og stek videre i ca. 1 minutt.
- La dem avkjøle lett før servering – de blir sprøere mens de hviler.
- Fyll en skål med suppe og topp med kikerter og hakket frisk coriander.