Bilde 5

Søtpotetsuppe med ingefær og sprøstekte kikerter

Kremet, krydret og proteinrik

Denne suppen kombinerer søtpotet, gulrot, chili og ingefær med Beef Bone Broth Recovery og kokosmelk – til en silkemyk og varmende rett. Toppet med sprøstekte kikerter og koriander gir den både crunch og karakter.

Slik gjør du
  1. Skrell og kutt opp søtpotet, gulrot, løk, hvitløk, ingefær og chili i biter.
  2. Fres alt i litt olje i en stor kjele til det dufter godt.
  3. Tilsett Beef Bone Broth Recovery og kokosmelk, og kok til grønnsakene er helt møre.
  4. Tilsett limesaft og litt salt, og kjør suppen helt glatt med stavmikser eller blender.
  5. Server med sprøstekte kikerter og hakket koriander på toppen.
  6. Skyll 200 g kikerter (fra kartong) og la dem renne godt av, gjerne på kjøkkenpapir.
  7. Varm olje i en panne og stek kikertene til de begynner å få en fin skorpe.
  8. Tilsett knust hvitløk, salt, chiliflak og spisskummen og stek videre i ca. 1 minutt.
  9. La dem avkjøle lett før servering – de blir sprøere mens de hviler.


  10. Fyll en skål med suppe og topp med kikerter og hakket frisk coriander.