Termos

Termosvennlig Drikkekraft til Fem av Høstens Turer

Grønn Tur Curry / Tur Curry i det grønne

  • 2,5 dl chicken revcovery
  • 2,5 dl kokosmelk.
  • 2 ts green curry paste
  • 1 skive lime
  • 3 ss soya
  • (1 ts sukker valgfritt)

Bland alt. Kok opp under omrøring og hell i termos. 
Aroma fra limeskallet og den friske syren utvikler seg nydelig på tur i termosen.

 

Ytelse Protein Kakao- Varm sjokolade

  • 2 dl Beef bone broth Sensitive
  • 3 dl valgfri melk
  • 2 ss kakaopulver
  • 2 ss sukker

Bland alt og kok opp under omrøring. 
Alle typer melk fungerer, personlig er jeg på H-melk. 
Ønske man en mer spennende smak er det en kjent sak at litt vanilje, chili eller appelsin er gode venner av sjokolade. 

 

Beef Urtebuljong Recovery

  • 1 Beef Recovery/beef broth
  • 1 dusk frisk urt (rosmarin/timian eller lignende)
  • 1 ss soyasaus
  • 1 klype kvernet svart pepper
  • 1 bit sitron med skall (valgfritt)
  • 1 ts god olivenolje 

Ha alt i en kjele og kok opp, hell kraft og ingredenser i termosen. De trekker ut god frisk smak utover dagen☺ 
Dette er både drikke og matpakke på litt strevsomme lange dager i aktivitet.

 

Pølse på termos

  • 3 dl beef bonebroth recovery/beef bone broth
  • 4 stk kvalitets winerpølser
  • 1 ss løk

Kok opp  kraften med litt hakket løk. Ha i pølsene og trekk de til de er varme og putt de i termosen. Hell over kokvarm kraft og hell på til termosen er helt full. 
Spis pølsene og nyt kraften som nå har fått en litt småkul god røyksmak. 

 

(Skog) Sopp buljong

  • 1 stk chicken/beef Bone broth.
  • 1-2 skiver tørket skogsopp.
  • ½ vårløk eller 3 cm purre
  • 1 dusk timian
  • 1 ss soyasaus
  • 1 klype sukker (kan sløyfes)
  • Nymalt svat pepper. 

Bland alt en kjele, kok opp hell kraft og ingredienser i termosen. 
Smakene trekker ut og aromatiserer kraften utover dagen. Alt i termosen er også spiselig selvsagt så skru av korken når du fyller koppen. 
Litt hakket spekeskinke/pølse er også godt i, men da dropper man den salte soyasausen.