
Termosvennlig Drikkekraft til Fem av Høstens Turer
Grønn Tur Curry / Tur Curry i det grønne
- 2,5 dl chicken revcovery
- 2,5 dl kokosmelk.
- 2 ts green curry paste
- 1 skive lime
- 3 ss soya
- (1 ts sukker valgfritt)
Bland alt. Kok opp under omrøring og hell i termos.
Aroma fra limeskallet og den friske syren utvikler seg nydelig på tur i termosen.
Ytelse Protein Kakao- Varm sjokolade
- 2 dl Beef bone broth Sensitive
- 3 dl valgfri melk
- 2 ss kakaopulver
- 2 ss sukker
Bland alt og kok opp under omrøring.
Alle typer melk fungerer, personlig er jeg på H-melk.
Ønske man en mer spennende smak er det en kjent sak at litt vanilje, chili eller appelsin er gode venner av sjokolade.
Beef Urtebuljong Recovery
- 1 Beef Recovery/beef broth
- 1 dusk frisk urt (rosmarin/timian eller lignende)
- 1 ss soyasaus
- 1 klype kvernet svart pepper
- 1 bit sitron med skall (valgfritt)
- 1 ts god olivenolje
Ha alt i en kjele og kok opp, hell kraft og ingredenser i termosen. De trekker ut god frisk smak utover dagen☺
Dette er både drikke og matpakke på litt strevsomme lange dager i aktivitet.
Pølse på termos
- 3 dl beef bonebroth recovery/beef bone broth
- 4 stk kvalitets winerpølser
- 1 ss løk
Kok opp kraften med litt hakket løk. Ha i pølsene og trekk de til de er varme og putt de i termosen. Hell over kokvarm kraft og hell på til termosen er helt full.
Spis pølsene og nyt kraften som nå har fått en litt småkul god røyksmak.
(Skog) Sopp buljong
- 1 stk chicken/beef Bone broth.
- 1-2 skiver tørket skogsopp.
- ½ vårløk eller 3 cm purre
- 1 dusk timian
- 1 ss soyasaus
- 1 klype sukker (kan sløyfes)
- Nymalt svat pepper.
Bland alt en kjele, kok opp hell kraft og ingredienser i termosen.
Smakene trekker ut og aromatiserer kraften utover dagen. Alt i termosen er også spiselig selvsagt så skru av korken når du fyller koppen.
Litt hakket spekeskinke/pølse er også godt i, men da dropper man den salte soyasausen.