Bilde 2 (1)

Thai nudelsuppe

En thailandsk nudelsuppe med røtter i gatemat–tradisjon

Laget raskt i varm panne og servert rykende varm.
Kraften får fylde og dybde, og møter kremet varme fra curry og kokos – perfekt på travle hverdager.
Server med sprøtt og friskt på topp for balanse i tekstur, styrke og syre.
 

Slik gjør du
  1. Skjær ut beinet fra overlårene og krydre med salt og pepper på kjøttsiden.

  2. Stek lårene med skinnet ned, på middels høy varme i litt olje til skinnet er helt sprøtt før du snur de og steker videre på kjøttsiden til de er ferdigstekt.

  3. Ta ut kyllingen og tilsett red curry paste. Fres pasten i et lite minutt før du tilsetter Chicken bone broth, kokosmelk, fiskesaus, honning og lime. Her er det viktig at du smaker til med de tre sistnevnte ettersom red curry kan variere i smak og styrke.

  4. La kraften få et oppkok og ha oppi risnudlene, la de småkoke etter tidsanvisning på pakken eller smak på konsitensen underveis.

  5. Når nudlene er ferdige, kan du smake til kraften med en siste touch med limesaft, fiskesaus, kraft, curry paste eller kokosmelk. 

  6. Når nudlene er ferdige, fordeler du kraften i to skåler som toppes med sprøtt kyllinglår i skiver, egg, mais, koriander og til slutt sprøstekt løk.